Velkommen til Blomsterøya barnehage

Blomsterøya barnehage SA er en privat, foreldredrevet samvirkebarnehage. Det er Foreldrene som sitter i styret, Styreleder er Siri Jordal Iversen. Vi har åpent hele sommeren. Foreldrene må delta på to dugnader i året. Dere finner oss også på facebook.

Barnehagen ligger på søndre Kråkerøy og er nærmeste nabo til Lunde skole.

Dessuten har vi skogen og sjøen i umiddelbar nærhet. Det er kort avstand til butikk og buss.

Blomsterøya barnehage har tre avedlinger, Hestehoven, Blåklokka  og Sukkertoppen, med plass til 52 barn i alderen 0 - 6 år.

Det er to barnehagelærere og en assistent/fagarbeider på de to 3-6 års avdelingene, og to barnehagelærere og 2 assistenter/fagarbeidere på 1-3 års avdelingen.

Ansatte på Blomsterøa er dyktige og holder seg faglig oppdatert. De gjør sitt beste for at alle barn og foreldre skal ha det bra i barnehagen.

Barnehagen er åpen hele året med untak av fem planleggingsdager. Planleggingsdagene er de samme som i skolen.

Åpningstiden er fra kl. 7.00 - 17.00.