Lavvo i skogen

På dugnad med foreldrene, kom lavvoen vår opp i skogen. Takket være skogseier Nils Vegard har vi en fin plass vi kan benytte, og satser på mange flotte turer til lavvoplassen vår.

I alle år har barnehagen benyttet seg av skogen rett ved siden av barnehagen. Så kom beskjeden om et nytt byggefelt, og husker og klatretau måtte tas ned. Dette var jo gode nyheter for rekruttering til barnehagen, men hva med skogen vår?

Vi måtte finne en ny skog, og fikk lov av skogseier Nils Vegard til å bruke skogen hans. Ikke nok med det, vi fikk lov til å sette opp vår egen lavvo.

Så en kveld gikk hele personalet opp i skogen, for å finne det beste stedet. Det skulle være et sted vi kunne dra til alle sammen, også for de minste.

Så ble lavvoen bestilt, og på vårdugnaden stilte foreldrene opp for å få lavvoen på plass.

Mange deler måtte bæres opp, men med en fantastisk positiv foreldregruppe ordnet dette seg.